Rocklunda

Vi är nominerade till Årets hållbarhetspris

Med stolthet och glädje kan vi berätta att vi har blivit nominerade till Årets hållbarhetspris i Västerås näringslivsgala Guldstänk. “Det känns fantastiskt att göra skillnad på riktigt, och dessutom kunna inspirera andra med de insatser vi gör”, säger Björn Sandvall, teknisk chef på Rocklunda Fastigheter.

Årets hållbarhetspris delas ut till ett företag i Västerås som på ett föredömligt, inspirerande och aktivt sätt bidrar till att Västerås utvecklas hållbart, integrerar hållbarhetsfrågorna i företagets affärsstrategi/verksamhet och tar långsiktigt ansvar för den egna verksamhetens påverkan på branschen, samhället och ekosystemen.

För er som missat det så försiggår det massor av hållbara, smarta och innovativa saker på Rocklunda. Du kan bland annat se insektshotell, mulmholkar och fotbollsplaner med biokol. Solceller som genererar mer el än solcellsparken vid E18, smarta gräsklipparrobotar och satellitstyrda eldrivna linjeringsrobotar kan du också hitta här!

Vi vill inspirera och uppmuntra så många som möjligt av våra miljontals besökare att själva börja ta hållbarare beslut. Det gör vi genom att göra skillnad på riktigt, och det tror vi märks.

Näringslivsgalan Guldstänk är Västerås största nätverksträff där syftet är att hylla det företagsamma Västerås. Utmärkelserna delas ut för att inspirera och motivera samt premiera företagsamma företagare och organisationer som utvecklar sina verksamheter och förverkligar sina visioner i Västerås.

Nomineringen lyder:
”Med höga ambitioner har Rocklunda Fastigheter analyserat sin påverkan på de 17 globala målen. De ställer krav på leverantörer och har som mål att vara klimatpositiva 2030. Med en verksamhet för västeråsarna vill de inspirera till mångfald och god hälsa. Rocklunda Fastigheter visar handlingskraft och ett stort engagemang för hållbarhet över generationerna.”

Tycker du också att Rocklunda Fastigheter förtjänar Hållbarhetspriset? Rösta här.

Sök

Vad söker du efter? Vänligen fyll i fältet nedan.

För att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats använder vi Cookies. Genom att surfa vidare godkänner du det. Läs mer.