emkval

Biljettsläpp: EM-kval F18 i fotboll på Hitachi Arena

Den 25, 28 och 31 oktober spelas EM-kvalet WU19 på Hitachi Energy Arena. Nu är biljetterna släppta för allmänheten. Passa på att kika på landskamper i Västerås! Sveriges matcher spelas mot Portugal, Spanien och Turkiet.

– Efter fotbollsfesten under sommaren då vi såg Sveriges damlandslag ta bronsmedaljen så fortsätter vi fotbollsfebern på Hitachi Energy Arena. Vi hoppas på en riktig fotbollsfest och hälsar alla välkomna, säger Maria Engelfeldt, verksamhetschef idrott och friluftsliv, Västerås stad.

Spelschema

Spanien – Turkiet           25 oktober 13.00 Hitachi Arena
Sverige – Portugal         25 oktober 18.00 Hitachi Arena
Portugal – Turkiet          28 oktober 13.00 Hitachi Arena
Spanien – Sverige          28 oktober 18.00 Hitachi Arena
Portugal – Spanien         31 oktober 18.00 Tunavallen Eskilstuna
Turkiet – Sverige            31 oktober 18.00 Hitachi Arena

– Det är väldigt roligt att vi är tillbaka i Västerås igen med en EM-kvalturnering, det var en del år sedan senast. Förberedelserna har varit mycket bra och nu ser vi fram emot detta kvalspel med tillförsikt, säger Jörgen Larsson, Evenemangschef SvFF.

– Vi är stolta och glada över att Svenska Fotbollsförbundet har valt att komma tillbaka till Västerås och Hitatchi Arena för ännu en EM-kvalturnering. Rocklunda är ett fantastiskt evenemangsområde med många möjligheter, och att vi lyckats värva ett evenemang av det här slaget är viktigt för att vi ska vara en attraktiv och levande stad, både för västeråsarna och tillresta besökare, säger Catarina Söderholm, projektledare på Visit Västerås.

Köp biljetter här: https://vastmanland.svenskfotboll.se/nyheter/2023/10/biljetslapp-em-kval-wu19/

Sök

Vad söker du efter? Vänligen fyll i fältet nedan.

För att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats använder vi Cookies. Genom att surfa vidare godkänner du det. Läs mer.