Event

Rocklunda restaurang & konferens Event

Välkommen till Rocklundas Event!

Just nu har vi flera spännande evenemang på gång under hösten 2021 och våren 2022:

  • Ölprovning & Bryggerivisning
  • Det stora Arenakalaset (våren 2022)

Mer information och bokning till respektive evenemang hittar ni här nedan.

Välkommen på Bryggerivisning & Ölprovning
Rocklunda Restaurang & Konferens

Välkommen på ölprovning!

Rocklunda Restaurang bjuder tillsammans med Coppersmith’s bryggeri in till bryggerivisning och ölprovning i höst/ vinter.

Under kvällen berättar vi om ölets historia, bryggprocessen och givetvis provar vi öl från Coppersmith’s sortiment. Vi berättar även roliga anekdoter om livet på bryggeriet och svarar på frågor. Nyhet är att på grund av stor efterfrågan så blir det 2 stycken tider per dag.

Pris: 399 kr, i priset ingår bussresa t/r, bryggerivisning, ölprovning med fem sorters öl samt mat.
Var: ABB Arena Nord, Rocklunda i Västerås
När:
 Nya datum kommer inom kort.

Biljetter till Ölprovningen

Nya datum för ölprovning kommer inom kort…

Presentkort

Hur går det till? Vi träffas vid Rocklunda Restaurang, kl 14:45 och tar bussen till Coppersmiths bryggeri för en rundvandring ihop med Petri från Coppersmiths. Sedan går bussen tillbaka till Rocklunda och Coppersmiths Bar för ölprovning. 5 sorters öl provas. Efter det så blir det god mat. Vi beräknar vara klara vid kl 16:45. Men då kan man om man vill testa fler av de många olika öl som finns på tap i Coppersmiths Bar eller ute i Beer Garden.

Ang corona/covid-19: Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och är noga med allas hälsa och att inte bidra till ökad smittspridning. Vid inställt event erbjuds du att byta köpt biljett till presentkort eller senare provning.

Frågor och önskemål kring specialkost eller om du önskar boka via ett presentkort – kontakta Västerås Tidning, som administrerar biljetthanteringen: 021-30 46 00 eller coppersmith@vasterastidning.se

Varmt välkommen!

Arena kalaset 7 maj 2022 Rocklunda

ArenaKalaset 2022

ABB Arena Syd

Eventföretaget Karlsson & Norberg presenterar stolt ArenaKalaset 2022. En stor folkfest i arenaformat som kommer till Västerås 7 maj 2022.

– Det här är hittills vår största satsning. En inomhusfestival med några av Sveriges största artister som erbjuder en bred musikgenre, säger Thomas Norberg.

Sedan 2014 driver han Karlsson & Norberg AB tillsammans med Per Karlsson och ArenaKalaset ska bli ett årligt återkommande event. Årets upplaga innehåller artister som Jill Johnson, Petra Marklund, Hoffmaestro, Kaliffa och Stiftelsen.
– Det blir helkvällar med massor av bra livemusik, berättar Per Karlsson.

Biljetter till ArenaKalaset

Biljetter
Alla biljetter till respektive arenakalas kommer att släppas längre fram.

Evenemang och Covid-19
Vi är medvetna om hur läget ser ut just nu och att det inte finns några garantier för att vi ska kunna arrangera evenemanget som planerat. Om restriktioner kvarstår som gör att evenemanget inte är genomförbart kommer det att flyttas till ett nytt datum längre fram. De biljettköpare som inte kan det nya datumet kommer att erbjudas återbetalning.

Säkra evenemang
Arenan kommer att vara anpassad för att kunna genomföra ett säkert evenemang för besökare och personal utifrån de riktlinjer som gäller vid evenemangsdatumet.

Mer information
För ytterligare information kontakta:
Thomas Norberg 070-208 38 44 eller
Per Karlsson 070-542 70 20.

Det går även bra att maila till info@karlssonochnorberg.se.

Hitta hit

Covid-19

VÅRA ÅTGÄRDER I SAMBAND MED CORONAVIRUSET

När ni kommer till oss ska ni känna er säkra på att vi följer de råd och instruktioner som Folkhälsomyndigheten andra myndigheter, regionen och kommunen rekommenderar.

Läs mer om våra åtgärder här…

Läs mer
Rocklunda Västerås

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå