Rocklunda

Den Lilla Sjöjungfrun – the Musical till Västerås Arena den 26 maj 2024!

Mellostjärnan Kiana Blanckert gör huvudrollen i Den Lilla Sjöjungfrun – The Musical som kommer till Västerås Arena den 26 maj 2024. Den ambitiösa produktionen, som utspelar sig både i hav och på land, produceras av produktionsbolaget Dröse &Norberg.

Gör dig redo att dyka ner under ytan i Den Lilla Sjöjungfrun The Musical! Med alldeles färsk och nyskriven musik, fantasifulla kostymer, spännande rollkaraktärer och en suggestiv scenografi bjuder Dröse & Norberg åter publiken på en upplevelse utöver det vanliga. DenLilla Sjöjungfrun – The Musical utspelar sig i nutid och publiken kommer att få möta både de klassiska rollfigurerna och några nya smått galna typer. Här finns Sjöjungfruns far, havskungen Moryn, hennes välsjungande och dansande systrar samt havshäxan Svetlana och hennes kumpaner Blob & Blob. Sist men inte minst den stilige och lite udda människokillen Olauv, som fångar den lilla Sjöjungfruns hjärta.

”Vi har arbetat fram ett manus som bjuder på en fest för alla sinnen. Jag vill få publiken att känna undervattensmagin och bli ett med sjöjungfrur, fiskar och andra spännande karaktärer med och utan gälar. Vi siktar på att göra produktionen till en fantastisk visuell upplevelse. Ett starkt ungdomsdrama med mycket humor, ackompanjerat av energifylld nyskriven popmusik”, säger Robert Dröse, manusförfattare och regissör.

Dröse & Norberg planerade redan för tre år sedan att sätta upp sin version av Den LillaSjöjungfrun , men tvingades pausa produktionen på grund av pandemin: ”Vi är otroligt glada över att äntligen få ge liv åt den här älskade berättelsen och det känns som en enda långjulafton med spännande paket att öppna. Och vi är självklart glada över att Kiana är vår lilla sjöjungfru då vi vet att hon har det som krävs för att briljera i den här rollen”, säger Anna Norberg, producent.

Missa inte chansen att uppleva detta förtrollande äventyr över & under havet!

Köp biljett här: https://nortic.se/ticket/show/178939

Föreställningens längd: 2 timmar och 15 minuter (inkl 25 min paus)
Rekommenderad ålder: Från 3 år
Manus & regi: Robert Dröse
Producent: Anna Norberg

Sök

Vad söker du efter? Vänligen fyll i fältet nedan.

För att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats använder vi Cookies. Genom att surfa vidare godkänner du det. Läs mer.