Rocklunda

Tillsammans kan vi fortsätta hjälpa till

Rocklunda Fastigheter har tidigare i år både skänkt pengar och uppmanat vårt nätverk att skänka pengar till Ukraina genom vår samarbetspartner UNICEF. Situationen sedan dess har bara blivit värre. Det UNICEF behöver nu är mer pengar!

Vi är nog många som tänker att vi borde kunna hjälpa till, göra rätt och göra mer. Men hur gör man? Vi tittade oss omkring, gick igenom våra förråd, samlade ihop olika maskiner och verktyg som vi inte använt på länge och arrangerade en auktion där alla intäkter skulle gå till UNICEF. Det blev en härlig blandning av gamla slitna grästrimmers (vi köper inte några nya bensindrivna trimmers utan ersätter självklart de gamla med eldrivna), snöslungor, motorsågar, skrivbord och kontorsstolar.

För att få så höga bud som möjligt på auktionen lovade vi på Rocklunda Fastigheter att dessutom skänka lika mycket pengar som hela auktionen drog in. I slutändan blev det hela 75.000 kr som gått direkt till UNICEF och deras viktiga arbete med att hjälpa barnen i Ukraina.

Hur mycket pengar kan ni samla ihop?

Sök

Vad söker du efter? Vänligen fyll i fältet nedan.

För att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats använder vi Cookies. Genom att surfa vidare godkänner du det. Läs mer.