Rocklunda Restaurangen

Rocklunda Restaurang i Västerås

Vi serverar något för alla!

I Rocklunda Restaurangen en trappa upp tar vi emot bokningar för middagar och fester. Köket är internationellt med en bas i läckra kött- och fiskrätter och vi har såklart även ett stort utbud vegetariska rätter.

Restaurangen passar lika bra för en privat middag som till affärsluncher med kunder och kollegor. Har du några frågor så kan du kontakta oss på info@rocklunda.nu eller telefon 073-529 01 86. Välkommen med din bokning!

Boka här

Catering

Njut av festen – Vi fixar resten!

Boka catering till företagslunchen, festen eller eventet.

God mat och dryck är en förutsättning för en lyckad tillställning, men kan kännas svårt och stressigt att arrangera själv. Vi hjälper er gärna och erbjuder catering menyer utifrån dina egna önskemål och krav.

Ni bör vara minst 15 personer vid Catering. Vi ser gärna att ni beställer senast tre dagar före.

Kontakta oss på info@rocklunda.nu

Eller ring vår Köksmästare på telefonnummer 073- 529 01 86

Boka Catering

Lokalt producerad öl

Här finns något för alla tillfällen  – vi är alltid redo att ge dig en härlig matupplevelse!

Restaurangen har också fullständiga rättigheter och kan erbjuda lokalt producerat öl direkt från Coppersmiths Brewery i Västerås.

Support your locals!

Hitta hit

Covid-19

VÅRA ÅTGÄRDER I SAMBAND MED CORONAVIRUSET

När ni kommer till oss ska ni känna er säkra på att vi följer de råd och instruktioner som Folkhälsomyndigheten andra myndigheter, regionen och kommunen rekommenderar.

Läs mer om våra åtgärder här…

Läs mer
Rocklunda Västerås

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå