Rocklundas Hållbarhetsarbete

Vision 2030

Här ute på Rocklunda, ett av Nordens största idrottsområden, pågår just nu ett gediget hållbarhetsarbete. Målet är som sagt djärvt, men tydligt – Vi ska göra Skandinaviens största idrottsområde klimatpositivt till år 2030.

Allt du kan tänka dig inom idrott finns här. På våra lite drygt 60 hektar utövas över 20 idrotter. Allt från ishockey, fotboll och ridning till konståkning, bandy och skidsport. Vi arrangerar stora event, konserter, mässor och, såklart, olika idrottsevenemang. Det gör att det rör sig en hel del människor på området, nästan dygnet runt, året runt. Vi har cirka 2 miljoner besökare varje år, vilket i sin tur ställer höga krav på oss som fastighetsägare.

Vi verkar för en hållbar och sund ekonomisk förvaltning åt våra hyresgäster. Därför har vi möjliggjort för ökad beläggningsgrad, fler isdagar och tillfört nya byggnader. Trots det har vi halverat värmeförbrukningen. Allt detta genom smarta investeringar och djup kunskap inom fastighetsförvaltning.

Rocklunda Västerås

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå