Konferensen

Rocklunda Konferens

Konferensen med "det lilla extra"

Vi tycker att en konferens bör innehålla mer än bara affärsmässiga möten. Tack vare vårt unika läge kan vi hjälpa er att sätta extra krydda på konferensen och sy ihop ett helhetskoncept som får alla att trivas på bästa sätt.

Rocklunda Konferens har såväl stora och rymliga lokaler som små, mysiga ytor. Du tar dig lätt hit, vi ligger centralt och precis vid motorvägen. Vi har dessutom stora parkeringsytor med gratis parkering. Och våra gröna tillgångar är Rocklundaskogen!

Var kreativ och modig när du kommer med din förfrågan – vi älskar utmaningar!

Mejla bokning@rocklunda.nu eller ring 076-318 80 81 så får du veta mer hur vi kan hjälpa dig med ditt bästa möjliga möte!

Boka direkt

Våra konferenslokaler

Alla våra lokaler är utrustade med trådlöst bredband och takmonterad projektor. I konferenslokalen ingår alltid whiteboard, anteckningsblock, pennor och isvatten.

Har du några frågor eller vill göra en bokning, kontakta oss! bokning@rocklunda.nu eller ring 076-318 80 81

Aktiviteter

Här finns massor av möjligheter till aktivitet. Varför inte spela en ishockey-, bandy-, innebandy- eller fotbollsmatch som bensträckare?

Eller kanske ta en ridtur upp i den vackra naturen som omger Rocklunda för att hämta inspiration och energi?

Vi hjälper till med att sy ihop hela konferenspaketet.

Hitta hit

ADRESS:

Vasagatan 71
722 17 Västerås

Vägbeskrivning
Rocklunda Västerås

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå