Covid-19

Våra åtgärder i samband med coronaviruset

 

Kära gäster, besökare och kunder…
Vi på Rocklunda Restaurang & Konferens tar rådande situation på största allvar. För oss är mötet med människor vår passion. Dygnet runt, året runt jobbar vi för att skapa de bästa förutsättningar för er att träffas, det kommer vi fortsätta med. När ni kommer till oss ska ni känna er säkra på att vi följer de råd och instruktioner som Folkhälsomyndigheten, andra myndigheter, regionen och kommunen rekommenderar.

SÄKRA MÖTEN
Vi har möjligheter till helt avskilda möten för din grupp. Vi erbjuder miljöer, rutiner och policy som tydligt anpassats till den rådande situationen. Du kan även välja att dela upp gruppen i flera olika mötesrum och möblera med rekommenderat avstånd.

Konferenser är inte begränsade till högst 50 personer då de inte är en allmän sammankomst eller offentlig tillställning. Utifrån Folkhälsomyndighetens föreskrifter, allmänna råd och rekommendationer är det viktigt att varje företag gör sina egna bedömningar och vidtar de åtgärder som de anser vara nödvändiga.

MÅLTIDER
Vi bordsserverar våra luncher och alla gäster sitter med tryggt avstånd till varandra. Vid paus och fika säkerställer vi trygga avstånd och anpassar lokalen efter antal gäster.

STÄDRUTINER
Vi har utökade städrutiner av allmänna utrymmen och mötesrum. Konferenslokalerna och teknisk utrustning desinficeras efter varje grupp. Handsprit finns tillgängligt på toaletter och i allmänna utrymmen. Allt för att du ska känna dig säker under ditt besök hos oss.

SKÄRPTA REGLER FÖR ANSTÄLLDA OCH LEVERANTÖRER
All personal uppmanas att stanna hemma eller skickas hem vid eventuella tecken på sjukdom. Vi uppmanar personal att tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, använda handsprit och handskar vid servering.

AVBOKNINGS- OCH OMBOKNINGSVILLKOR
Vi har generösa avboknings- och ombokningsvillkor.

Sammanfattningsvis innebär det att vi kan välkomna er till ett tryggt och säkert möte. Vill ni veta mer om vad vi gör för att begränsa smittspridningen eller hur vi kan anpassa åtgärder för just ert möte, vänligen kontakta vår bokningsansvariga:

Katja Karhukorpi på 070- 679 12 71 alt. katja@rocklunda.com

Rocklunda Västerås

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå